Nieuws

Jubileumvoordeel

Je kunt nu kiezen voor de zekerheid van 1 jaar vast, tegen een speciaal tarief met jubileumvoordeel! Onze partner Energie VanOns bestaat 10 jaar en viert dit met het bieden van speciaal jubileumvoordeel voor iedereen die zijn of haar energiecontract vastzet voor 1 jaar. 

Energie VanOns bestaat 10 jaar!
Energie VanOns is een van de twee coöperatieve energieleveranciers in Nederland en partner van Streekenergie. De achterban van Energie VanOns bestaat uit ruim 150 lokale energiecoöperaties, waarvan 19 Achterhoekse energiecoöperaties via Streekenergie.  

Alle energie die de Achterhoekse energieproducenten opwekken op bijvoorbeeld grote Achterhoekse daken met zonnepanelen van de coöperatie wordt geleverd aan Energie VanOns. De energie verkoopt Energie VanOns aan jou, deelnemers van de projecten en andere Achterhoekers die de groenste energie van Nederland willen, die ook nog eens in de Achterhoek opgewekt is! Streekenergie krijgt als wederverkoper hiervoor een vergoeding. Deze investeren we terug in de Achterhoekse coöperaties en in het mogelijk maken van een nieuw energiesysteem met betaalbare energiezekerheid voor iedereen! 

Sluit je aan!
Wil jij dat de opbrengst van jouw energiecontract ook echt goed besteed wordt en in de Achterhoek blijft? En wil je nu profiteren van de zekerheid van 1 jaar vast, met speciaal jubileumvoordeel? Van 15 oktober 2024 tot 15 januari 2025 kun je een 1 jaar vast contract afsluiten tegen speciale jubileumtarieven! Hier vind je de actievoorwaarden. 

Ik wil ook jubileumvoordeel!


Hulp nodig?
Wil je met een energie expert van gedachten wisselen over wat voor jou de beste optie is? Onze Mireille helpt je graag op weg. Je kunt haar bellen tijdens kantooruren op onderstaand nummer of een mail sturen. 

 

Ga terug

Contact

met Streekenergie.

Heb je vragen? Onze Achterhoekse Energie Experts helpen je graag met uitleg of overstappen.